2022-02-17

„Subaru Outback“ skirtas aukščiausias „Euro NCAP“ įvertinimas

EE_ncap_2021.png

2021 m. saugumas ir toliau buvo ryškiausiai spindinti  žvaigždė „Subaru“ logotipe. Po atliktų bandymų naujasis „Outback“ buvo įvertintas aukščiausiais balais už saugumą kelyje. „Euro NCAP“ organizacija, susumavusi metų rezultatus, erdviajam „Subaru“ šeimyniniam automobiliui skyrė absoliučiai daugiausiai už saugumą pelnytų balų iš visų penkiomis žvaigždutėmis įvertintų automobilių!

„Euro NCAP“ pripažino „Subaru Outback“ saugiausiu 2021 m. bandytu automobiliu, kurio bendras vertinimo rezultatas siekia net 88,8 proc.!

 Ypač gerai „Subaru Outback“  pasirodė  pagalbinių saugumo sistemų ir pažeidžiamų eismo dalyvių kategorijose. Tai kartu yra ir aukščiausias įvertinimas tarp visų automobilių klasių atliekant taikomus naujausius saugumo bandymus. Atliekant bandymus pažeidžiamų eismo dalyvių, tokių kaip pėstieji ir dviratininkai, apsaugos kategorijoje, „Outback“ surinko 84 proc. taškų, o už pažangiąsias pagalbines vairuotojo sistemas jis pelnė net 95 proc. taškų.

Šie įvertinimai tik patvirtina nuolatinį „Subaru“ siekį gaminti saugiausius automobilius pasaulyje.

Unikali pagalbinė vairavimo sistema „EyeSight“ buvo svarbus veiksnys, padėjęs „Outback“ didele persvara įgyti pranašumą abiejose kategorijose.

Pagalbinė vairavimo sistema „EyeSight“ ir nuolatinė visų varomųjų ratų sistema yra įtraukta į  standartinę “Subaru” automobilių komplektaciją.

Šie pasiekimai – 30 metų patirties, sukauptos nenuilstamai kuriant pažangias bei patikimas technologijas, rezultatas. Šios bendrovės pastangos sutelktos į vieną tikslą – gaminti saugiausius pasaulyje automobilius, galvojant ne tik apie vairuotojus ir keleivius, bet ir apie pėsčiuosius, dviratininkus ir kitus pažeidžiamus eismo dalyvius.

 

Bild1.jpg