krosoveriu

2020.02.04

„4x4 Magazine“ antrą kartą „Subaru XV“ suteikė „2021 metų universalaus krosoverio“ titulą.

„4x4 Magazine“ – populiariausias visureigių tematika rašantis žurnalas Jungtinėje Karalystėje. Jis testuoja daugelį pagrindinių pasaulyje gamintojų siūlomų keturiais ratais varomų automobilių. Antrą kartą pelnytas apdovanojimas šioje kategorijoje sustiprino nuolatinį „Subaru“ pasiryžimą kurti itin saugius, pajėgius ir patikimus automobilius.

„XV“ apjungia „Subaru“ legendines pravažumo bekelėje galimybes ir neprilygstamą komfortą važiuojant keliu, todėl jis vienodai užtikrintai rieda lygiomis miesto gatvėmis ir duobėtais ar purvinais kaimo keliais. Nuolatinė simetriškoji visų varomųjų ratų sistema lemia puikų sukibimą bei valdymą kelyje ir bekelėje bet kokiomis važiavimo sąlygomis.

Vertinimo komisijos pagyrų dėl saugumo susilaukęs „XV“ taip pat yra idealus šeimyninis automobilis. Tai nepamainomas palydovas užsiimant aktyvia veikla ir pramogaujant gamtoje, leidžiantis į savaitgalio keliones ar tiesiog vežiojant vaikus į mokyklą: maksimalų penkių „Euro NCAP“ žvaigždučių įvertinimą pelnęs automobilis siūlo geriausią jūsų ir jūsų šeimos narių apsaugą, kad ir kur keliautumėte.

„4x4 Magazine“ redaktorius Alanas Kiddas teigė: „Tai vienas saugiausių automobilių – jis puikiai važiuoja keliu ir išsiskiria stulbinamu pravažumu bekelėje.“

Ringo Rahumeelis iš „Subaru Nordic“ taip pakomentavo šį laimėjimą: „Labai džiaugiamės „XV“ iškovotu „2021 metų universalaus krosoverio“ titulu. Mes žinome, jog turime puikų produktą, kuris metams bėgant bei kilometražui didėjant ir toliau patinka mūsų klientams, neprarasdamas jų pasitikėjimo. Juk jie žino, kad turėti „Subaru“ reiškia vairuoti vieną saugiausių, pajėgiausių ir patikimiausių šių dienų automobilių.“