Visai netrukus Lietuvoje pasirodys naujasis „Subaru Outback“

2021.04.07

„Subaru“ flagmanas „Outback“ yra vienas garsiausių „Subaru“ modelių. 1995 m. rinkoje pasirodęs „Outback“ tapo naujo segmento pradininku ir įkūrėju.

Iki šio momento „Subaru“ bendrovė yra pagaminusi beveik 6 mln. „Outback“ automobilių. Lietuvoje, kaip ir daugelyje kitų šalių, „Subaru Outback“ yra vienas populiariausių bei perkamiausių visais ratais varomų automobilių.

Dabar išmušė valanda į sceną žengti naujam šeštosios kartos „Outback“ modeliui. Naujasis „Outback“ yra 50 mm ilgesnis, 35 mm platesnis ir 70 mm aukštesnis už savo pirmtaką. „Subaru“ visų ratų pavaros veikimui optimizuoti padidinta automobilio prošvaisa – nuo 200 iki 213 mm. Padidėjus automobilio matmenims, padidėjo ir bagažinės talpa bei salono erdvė. Salone gausu aukščiausios kokybės medžiagų. Kaip ir visi kiti „Subaru“ automobiliai, naujasis „Outback“ gali pasigirti tikrą malonumą teikiančiu valdymu, puikiu pravažumu ir maksimaliu saugumu.

Bus siūlomi keturi 2021 m. laidos „Outback“ komplektacijos lygiai („Adventure“, „Limited“, „Touring“ ir „Field“). Visi modeliai skiriasi tiek vidaus, tiek išorės dizainu. Pirmosios trys versijos pasižymi pirmtakui būdingu rafinuotu dizainu, o „Field“ modelį galima aiškiai atpažinti iš jo tvirtos išorės. Tamsios spalvos kėbulu išsiskirianti „Field“ versija su iki 318 kg apkrovą atlaikančiais stogo bėgeliais ir vandeniui atspariais „StarTex“ sėdynių apmušalais ypač tinka aktyvaus gyvenimo būdo gerbėjams, mėgstantiems išvykas į gamtą.

Kaip ir dera „Subaru“ automobiliui, naujasis „Outback“ yra puikiai įrengtas jau nuo bazinio lygio. Visuose modeliuose kaip standartinė įranga komplektuojama automatinė transmisija, nuolatinė visų varomųjų ratų sistema, pagalbinė vairuotojo sistema „EyeSight“ su naujomis funkcijomis ir vairuotojo stebėjimo sistema su veido atpažinimo funkcija.

Naujojo „Outback“ premjera Lietuvoje įvyks gegužės 8 d.